Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERKOOP EHBO KOFFERS

Bravo Brandveiligheid levert verschillende type EHBO koffers. Voor elke bedrijfssituatie hebben we
een EHBO koffer leverbaar. Indien gewenst kunnen we de inhoud ook aan passen aan uw wensen
door EHBO middelen toe te voegen voor de risico’s op de plaats waar de EHBO koffer hangt. Ook kunnen we naast de EHBO koffer een pleister automaat leveren zodat niet voor elke pleister de EHBO koffer opengemaakt hoeft te worden. 

Welke EHBO koffers leveren wij

Omdat elke bedrijfssituatie anders is leveren wij verschillende type EHBO koffers met een verschillende inhoud. Van een kleine EHBO koffer voor een voertuig tot een uitgebreide EHBO koffer in een grote werkplaats of productie hal. De inhoud van de EHBO koffer kan variëren in inhoud maar ook in specifieke EHBO of verbandmiddelen. Voor in de keuken kunnen we uitgebreide HACCP EHBO koffers leveren. De EHBO koffers zijn ook leverbaar volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Onderhoud EHBO koffers

Naast het verkopen van EHBO koffers kunnen wij uw EHBO koffers ook onderhouden en aanvullen. Wilt u zelf de EHBO koffer nakijken en aanvullen ? Alle EHBO middelen die in de EHBO koffer zitten zijn per verpakking maar ook per stuk te leveren. Behalve het onderhouden van Uw EHBO koffer kunnen we ook brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen en AED's onderhouden.

Lease EHBO koffer

U kunt Uw EHBO koffers bij ons kopen, maar we kunnen uw EHBO koffer ook in de lease aanbieden. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een EHBO koffer. Al het onderhoud en het eventueel vervangen van de EHBO middelen met een THT datum is inbegrepen. Uw heeft alleen extra kosten als u middelen uit de koffer heeft gebruikt. Deze worden bij het eerst volgende onderhoud weer aangevuld maar zijn ook bij ons gelijk te bestellen. Ook brandblussers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Contact

Wilt u meer weten over onze EHBO koffers, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Wilt u weten hoe u de EHBO middelen uit de EHBO koffer moet toepassen?
Volg dan onze BHV of EHBO cursus.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren