Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BRANDWACHTEN

Bij uitval, een storing of onderhoud van de brandmeldcentrale kan de gemeente of de verzekering eisen dat er aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen worden. Ook bij werkzaamheden waarbij een deel van de brandmeldcentrale wordt uitgeschakeld of brandgevaarlijke werkzaamheden kunnen er extra aanvullende maatregelen worden geëist. Daarnaast kan de gemeente of de brandweer ook extra eisen stellen aan de brandveiligheid bij feesten, (sport) evenementen, festivals en beurzen. Bravo Brandveiligheid levert voor al deze situaties brandwachten. 

Brandwacht voor uw gebouw

Bij een niet werkende brandmeldcentrale of bij werkzaamheden kan de aanwezigheid van brandwachten vereist zijn. Onze brandwachten houden toezicht op mogelijk brandgevaarlijke situaties en lopen controle rondes door het gebouw. Hierbij wordt actief op de veiligheid gelet. In het geval van een calamiteit kunnen onze brandwachten gelijk handelen.

Brandwacht op uw evenement

Er komen steeds meer evenementen en evenementen worden ook steeds meer bezocht. Ook bij evenementen kan de gemeente of brandweer extra toezicht eisen omdat het gebouw eigenlijk niet gebouwd is om een evenement te organiseren of het terrein er eigenlijk niet geschrikt voor is omdat er geen voorzieningen zijn. Onze brandwachten controleren actief op veilige vluchtroutes, bereikbaarheid van de blusmiddelen en brandgevaarlijke situaties. Eventueel kunnen we ook extra brandblussers, noodverlichting, EHBO koffers of AED's leveren om de veiligheid te verhogen.

Onze brandwachten

Onze brandwachten zijn minimaal opgeleid voor het Rijksdiploma Brandwacht en houden hun kennis en geoefendheid op pijl binnen een brandweerkorps. Zodoende beschikken zij over voldoende ervaring, kennis en vaardigheden. 

Wat leveren wij nog meer

Naast brandwachten kunnen wij ook blusmiddelen, EHBO koffers, AED’s, noodverlichting en vluchtweg aanduidingen leveren voor uw evenement.

Contact

Wilt u meer weten wat over onze brandwacht service, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren