Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BEHEERDER BMC

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze cursus beheerder brandmeldcentrale kan zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze cursussen en opleidingen. 

Cursus Beheerder Brandmeldcentrale

Wanneer er een brandmeldinstallatie in uw gebouw aanwezig is, dient er vaak ook een beheerder brandmeldcentrale te zijn. Deze voert periodieke de controles uit aan de brandmeldinstallatie om er voor te zorgen dat deze naar behoren blijft werken en storingen en ongewenste meldingen worden vookomen. Daarnaast is de beheerder ook het aanspreekpunt voor de leverancier van de brandmeldinstallatie, de brandweer en voor de BHV organisatie. De cursusduur voor de cursus is 1 dag. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de cursist het cursusboek en de NEN2654-1 voor aanvang van de cursus heeft bestudeerd. Dit lesmateriaal wordt na inschrijving zo snel mogelijk toegezonden. 

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan

Andere cursussen

Naast de cursus beheerder brandmeldinstallatie kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV
  • Ploegleider
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze cursus beheerder brandmeldinstallatie of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren