Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BHV HERHALING

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze BHV opleidingen en BHV herhalingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

BHV herhalingscursus

Als de cursist is geslaagd voor de BHV basis opleiding dient deze elk jaar 8 uur bijscholing te volgen om het diploma geldig te houden. Deze herhaling is opgedeeld in 4 uur levensreddend handelen en 4 uur brand en ontruiming. Tijdens de herhalingsles wordt niet alleen de basis lesstof herhaald maar wordt er ook dieper ingegaan op de lesstof. Ook kan tijdens de herhaling dieper op bedrijfsspecifieke onderwerken worden ingegaan. De cursus BHV herhaling wordt gecertificeerd door het NIBHV en na afloop van de cursus krijg de cursist het certificaat en BHV pasje toegestuurd. Indien de cursist in het bezit is van een EHBO diploma kan vrijstelling worden verkregen voor het onderdeel levensreddend handelen. Bij de in compagnie cursussen proberen we altijd onze Mobiele Training Trailer in te zetten. Dit is een rijdend oefencentrum waarin de cursisten alle praktische vaardigheden kunnen trainen. 

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de BHV opleidingen en herhalingen kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen; 

  • Ploegleider
  • Hoofd BHV of coördinator BHV
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze BHV opleidingen en herhalingen of wilt u vrijblijvend een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren