Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERKOOP AED'S

Standaard leveren we de Philips Heart Start AED. Dit is de meest verkochte AED ter wereld. Uiteraard kunnen we ook andere merken AED's leveren. We kunnen voor de Philips AED maar ook voor elk ander merk de vervangende batterijen en elektrodes leveren.

Welke AED leveren wij

Wij leveren standaard de Philips Heart start AED. Dit is de meest verkochte AED ter wereld. De Philips Heart Start AED kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediengemak. Doormiddel van gesproken woord verteld de AED u stap voor stap wat u moet doen. De Philips HS1 AED heeft slecht 8,1 seconden nodig om een schok toe te dienen. De AED voert dagelijks een zelftest uit op de elektrodes, batterij en de elektronica. Op deze AED wordt 8 jaar garantie gegeven. Bij gebreken aan de Philips HS1 AED wordt binnen 1 werkdag gerepareerd of wordt een vervangende AED geleverd. Ook andere merken AED's kunnen we leveren.

Onderhoud Philips Heart Start AED

Doordat de AED zichzelf elke dag test is de Philips Heart Start AED vrijwel onderhoudsvrij. Wij registreren de AED in ons systeem zodat we U tijdig kunnen informeren wanneer de elektrodes en batterij vervangen dienen te worden. Dit kunnen we eventueel ook voor u doen.

Lease AED

Naast het kopen van een AED kunt u uw AED ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een AED. Al het onderhoud en het eventueel vervangen van de elektrodes en batterij is inbegrepen. Uw heeft alleen extra kosten als u de AED heeft gebruikt. Dan wordt de AED weer gebruiksklaar gemaakt en voorzien van een nieuwe batterij en electrodes. Ook brandblussers en EHBO koffers kunnen wij aanbieden in de lease. Bij storingen wordt de AED binnen 1 werkdag gerepareerd of omgewisseld voor een vervangende AED.

Contact

Wilt u meer weten over onze AED’s, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Wilt u weten hoe u een AED moet bedienen ?
Volg dan onze EHBO cursus.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren