Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD NOODVERLICHTING

Wanneer er in uw gebouw noodverlichting aanwezig is dient deze ook onderhouden te worden. Het onderhoud van noodverlichting wordt o.a. ook voorschreven vanuit het bouwbesluit en de ARBO wet. Bravo Brandveiligheid voert het onderhoud aan de noodverlichting uit volgens de geldende NEN normen of onderhoudsinstructies van de fabrikant.

Welke noodverlichting onderhouden wij

Bravo Brandveiligheid kan alle merken noodverlichting onderhouden. Ook het onderhouden van de verlichte vluchtwegaanduidingen kunnen wij voor u uitvoeren. Bij noodverlichting dient jaarlijks de TL lamp vervangen te worden en in elk 5de jaar de accu van het armatuur om er voor te zorgen dat het armatuur in geval van stroomuitval het ook werkt en 60 minuten blijft branden. Doordat onze monteurs breed zijn opgeleid kunnen wij ook uw brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen en EHBO koffers onderhouden. We beschikken over een landelijk dekkend netwerk.

Lease brandblussers

Naast de verkoop en het onderhouden van brandblussers kunt u uw brandblussers ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser. Alle kosten voor het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof en de revisie zijn inbegrepen in het lease bedrag. Uw heeft alleen extra kosten voor het opnieuw vullen als u de brandblusser heeft gebruikt. Ook EHBO koffers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Onze onderhoudsmonteurs

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van het REOB diploma kleine blusmiddelen en worden jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast hebben zij ook het VCA diploma in bezit. Zo is de kwaliteit van het onderhoud geborgd. Tijdens de controle onderhouden onze monteurs niet alleen de brandblussers, ze kijken ook actief mee naar de brandveiligheid in het algemeen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van noodverlichting, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren