Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

CURSUS PLOEGLEIDER BHV

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze BHV opleidingen en BHV herhalingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

Cursus Ploegleider BHV

Als er meerdere ploegen BHV’ers ingezet kunnen worden ontstaat de behoefte aan een Ploegleider BHV die de inzet van deze BHV’ers kan coördineren. De Ploegleider BHV geeft leiding aan de BHV’ers en voert de controle uit of alle taken zijn uitgevoerd. Ook het beheer en de controle van de BHV middelen welke door de BHV’ers worden gebruikt, worden door de ploegleider uitgevoerd. De opleidingsduur van de cursus is 2 dagen. Tussen deze 2 dagen dient de cursist een opdracht uit te werken. Voor het verkrijgen van het diploma Ploegleider BHV dient de cursist in het bezit te zijn van het diploma BHV. Nog niet in het bezit van het diploma BHV? Ook deze opleiding kunnen wij verzorgen.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de BHV Ploegleider opleiding en herhalingen kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV 
  • HBHV of coördinator BHV
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze BHV Ploegleider opleiding en herhalingen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren