Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD

Bravo Brandveiligheid kan onderhoud uit voeren aan alle merken en type brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting, EHBO koffers en AED’s. Ook uw evacuatie stoelen kunt u via ons laten onderhouden. Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de geldende NEN normen en onderhoudsconstructies van de fabrikant.

Waarom werken met Bravo Brandveiligheid

  • Bravo Brandveiligheid is een KIWA - NCP erkend REOB onderhoudsbedrijf en kan onderhoud uitvoeren aan alle merken en type brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting en droge blusleidingen. Ook uw EHBO koffers en AED's kunnen we onderhouden.
  • Hiervoor beschikken we over een landelijk dekkend netwerk.
  • Al onze servicemonteurs zijn volgens de normen opgeleid, getraind en worden jaarlijks  bijgeschoold in nieuwe technieken en wet en regelgeving.
  • Na afloop van de controle ontvangt u een onderhoudsrapport. Zo kunt u aantonen dat u uw blusmiddelen volgens de geldende regels en normen heeft onderhouden.
  • Eventueel kunnen we voor u een onderhoudscontract opstellen zodat uw veiligheidsmiddelen op tijd worden gecontroleerd en onderhouden. Voordat we het onderhoud uitvoeren krijgt u altijd eerst bericht om een afspraak in te plannen. Vaak stelt een verzekeringmaatschappij een onderhoudscontract verplicht.
  • Wij zijn een middelgroot bedrijf en kiezen hier bewust voor. Zo kunnen we u als klant centraal stellen en heeft u 1 aanspreekpunt voor al uw vragen.
  • Wij denken graag met u mee om zo aan een veilige werkomgeving te werken voor u, 
    uw werknemers, klanten, bezoekers.

Allround servicemonteurs

Wij leiden onze servicemonteurs breed op zodat ze al het onderhoud kunnen uitvoeren aan brandblussers, brandslanghaspel, EHBO koffers en noodverlichting. Jaarlijks worden onze servicemonteurs bijgeschoold in nieuwe technieken en wet en regelgeving. Doordat onze servicemonteurs breed zijn opgeleid heeft u tijdens de controle 1 aanspreekpunt. Onze monteurs kijken tijdens het onderhoud met een scherp oog mee naar de (brand)veiligheid in het algemeen. 

Wilt u geen verrassing op uw factuur?

Tijdens het onderhoud worden al uw veiligheidsmiddelen in kaart gebracht. Zo weten wij wat er het jaar erna aan onderhoud uitgevoerd dient te worden. Op basis hiervan kunnen wij eventueel een jaarlijkse begroting maken voor de komende 3 tot 5 jaar. Het is ook mogelijk om uw brandblussers, EHBO koffers en AED’s te lease. Zo heeft u voor een vast bedrag per jaar, zonder extra kosten, de beschikking over deze middelen waarbij al het voorgeschreven onderhoud en het vervangen van onderdelen is inbegrepen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van brandblussers, brandslanghaspels en EHBO koffers of wilt u een vrijblijvende offerte ?

Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren