Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD DROGE BLUSLEIDING

Wanneer er in uw gebouw droge blusleidingen aanwezig zijn dienen deze ook onderhouden te worden. Het onderhoud van droge blusleidingen kan o.a. ook worden voorschreven vanuit het bouwbesluit en de brandverzekering. Bravo Brandveiligheid voert het onderhoud aan droge blusleidingen uit volgens de NEN 1594.

Welke droge blusleidingen onderhouden wij

Bravo Brandveiligheid kan alle type droge blusleidingen onderhouden. Dit kunnen zowel verticale als horizontale leidingen zijn. Jaarlijks worden de voedingspunten en de afsluiters onderhouden en wordt de uiterlijke staat van de leiding gecontroleerd. In het 5de jaar wordt de droge blusleiding afgeperst op 16 of 24 bar druk om te zien of de leiding niet lekt, dit afhankelijk van het bouwjaar van de leiding. Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de NEN 1594. Doordat onze monteurs breed zijn opgeleid kunnen wij ook uw brandblussers, brandslanghaspels, EHBO koffers en noodverlichting  onderhouden. We beschikken over een landelijk dekkend netwerk.

Lease brandblussers

Naast de verkoop en het onderhouden van brandblussers kunt u uw brandblussers ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser. Alle kosten voor het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof en de revisie zijn inbegrepen in het lease bedrag. Uw heeft alleen extra kosten voor het opnieuw vullen als u de brandblusser heeft gebruikt. Ook EHBO koffers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Onze onderhoudsmonteurs

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van het REOB diploma kleine blusmiddelen en worden jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast hebben zij ook het VCA diploma in bezit. Zo is de kwaliteit van het onderhoud geborgd. Tijdens de controle onderhouden onze monteurs niet alleen de droge blusleiding, ze kijken ook actief mee naar de brandveiligheid in het algemeen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van droge blusleidingen, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren