Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

CURSUS BHV MET ADEMLUCHT

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze BHV opleidingen en BHV herhalingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

BHV Plus (met ademlucht)

Bij de opleiding BHV plus worden de cursisten opgeleid om voor het uitvoeren van hun taak gebruik te mogen maken van ademlucht. Dit kan voorkomen bij complexe gebouwen of bij het werken met gevaarlijke stoffen. Deze BHV’ers hebben dan als taak een eerste redding te doen of als gidsfunctie voor de brandweer. Om deel te mogen nemen aan de cursus BHV met ademlucht dient de cursist medisch te zijn goedgekeurd. De opleidingsduur is 3 dagen. Op de 3de dag is ook het examen. Voor het verkrijgen van het diploma BHV met ademlucht dient de cursist in het bezit te zijn van het BHV diploma. Nog niet in het bezit van het diploma BHV ? Ook deze opleiding kunnen wij verzorgen.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de BHV Plus opleiding en herhalingen kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV
  • Hoofd BHV of coördinator BHV
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze BHV Plus (met ademlucht) opleiding en herhalingen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren