Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD BRANDSLANGHASPEL

Wanneer er in uw gebouw brandslanghaspels aanwezig zijn dienen deze ook onderhouden te
worden. Het onderhoud van brandslanghaspels wordt o.a. voorschreven vanuit het bouwbesluit,
de ARBO wet, de waterleidingwet en de brandverzekering. Bravo Brandveiligheid is een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf en voert het onderhoud aan de brandslanghaspels uit volgens de NEN-EN 671-3 en de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant.

Welke brandslanghaspels onderhouden wij

Bravo Brandveiligheid kan alle merken en type brandslanghaspels onderhouden. Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de NEN-EN 671-3. Jaarlijks wordt het brandslanghaspel onderhouden waarbij de werking en staat van het brandslanghaspel wordt gecontroleerd. Ook wordt een debiet meting gedaan om te controleren of het brandslanghaspel genoeg water levert. In elke 5de jaar dient het brandslanghaspel te worden afgeperst op 10 of 12 bar druk, afhankelijk van het bouwjaar van het brandslanghaspel. Doordat onze monteurs breed zijn opgeleid kunnen wij ook uw brandblussers, EHBO koffers, noodverlichting en droge blusleidingen onderhouden. We beschikken hiervoor over een landelijk dekkend netwerk.

Lease brandblussers

Naast de verkoop en het onderhouden van brandblussers kunt u uw brandblussers ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser. Alle kosten voor het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof en de revisie zijn inbegrepen in het lease bedrag. Uw heeft alleen extra kosten voor het opnieuw vullen als u de brandblusser heeft gebruikt. Ook EHBO koffers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Onze onderhoudsmonteurs

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van het REOB diploma kleine blusmiddelen en worden jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast hebben zij ook het VCA diploma in bezit. Zo is de kwaliteit van het onderhoud geborgd. Tijdens de controle onderhouden onze monteurs niet alleen de brandslanghaspels, ze kijken ook actief mee naar de brandveiligheid in het algemeen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van brandslanghaspels, wilt u advies of een offerte ? 
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Wilt u weten hoe u een brandslanghaspel bedient of hoe u een brand moet blussen ?
Volg dan onze BHV cursus of cursus kleine blusmiddelen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren