Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BEGROTING VAN HET ONDERHOUD

Bravo Brandveiligheid is een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf en onderhoud brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting, EHBO koffers en AED’s. Middels onze onderhoudsbegroting krijgt u inzicht in de kosten voor de komende 3 tot 5 jaar.

Hoe werkt onze onderhoudsbegroting

Tijdens een ronden door uw gebouw bekijken wij de brandblussers, brandslanghaspels, EHBO koffers en AED’s. Hierbij kijken we naar de leeftijd en welke onderhoud wanneer is uitgevoerd. Zo kunnen we een inschatting maken van de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden voor de komende 3 tot 5 jaar. Hierdoor heeft u minder onaangename verrassingen op de factuur en weet u vooraf waar u ongeveer aan toe bent. 

Lease

Naast het maken van een onderhoudsbegroting van uw veiligheidsmiddelen is het ook mogelijk om
uw brandblussers, EHBO koffers of AED’s te lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser, EHBO koffer of AED. Al het onderhoud en het eventueel 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof, de 10 jaarlijkse revisie, het vervangen van EHBO middelen met een houdbaarheidsdatum of de batterij en elektrodes bij de AED is inbegrepen. Uw heeft alleen extra kosten als u de brandblusser, middelen uit de EHBO koffer of de AED heeft gebruikt.

Contact

Wilt u meer weten over onze onderhoudsbegroting, advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren