Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD EHBO KOFFER

Wanneer er in uw gebouw EHBO koffers aanwezig zijn dienen deze ook na gekeken en aangevuld
te worden. Dit wordt o.a. voorschreven vanuit de ARBO wet. Daarnaast is het natuurlijk  vervelend als u iets uit de EHBO koffer nodig heeft en het er niet meer in zit of dat het product over de houdbaarheidsdatum is waardoor het niet meer goed werkt. We kunnen het onderhoud van de EHBO koffers en het aanvullen van de materialen voor u uitvoeren. We kunnen ook alle EHBO en verbandmiddelen of nieuwe EHBO koffers leveren. De inhoud van de EHBO koffer kan eventueel ook worden aangepast aan uw wensen.

Welke EHBO koffers onderhouden wij

Bravo Brandveiligheid kan alle type EHBO koffers onderhouden. Bij het onderhoud van de EHBO koffer worden de gebruikte middelen of middelen met een houdbaarheidsdatum aangevuld of vervangen en wordt de koffer weer schoon gemaakt. De inhoud van de EHBO koffer kunnen we ook aanpassen aan uw bedrijfssituatie door bijvoorbeeld extra of specifieke EHBO middelen toe te voegen aan de bestaande inhoud. Doordat onze monteurs breed zijn opgeleid kunnen wij ook uw brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting en droge blusleidingen onderhouden. Als u zelf uw EHBO koffers nakijkt en aanvult kunnen we ook alle middelen leveren die u nodig heeft. Dit kan ook per stuk. 

Lease EHBO koffers

Naast de verkoop en het onderhouden van EHBO koffers kunt u uw EHBO koffer ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden en gevulde EHBO koffer. Alle kosten voor het vervangen van middelen die over de houdbaarheidsdatum zijn inbegrepen in het lease bedrag. Uw heeft alleen extra kosten voor het opnieuw vullen als u EHBO middelen heeft gebruikt. Ook brandblussers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Onze onderhoudsmonteurs

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van het REOB diploma kleine blusmiddelen en worden jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast hebben zij ook het VCA diploma in bezit. Zo is de kwaliteit van het onderhoud geborgd. Tijdens de controle onderhouden onze monteurs niet alleen de EHBO koffers, ze kijken ook actief mee naar de (brand)veiligheid in het algemeen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van EHBO koffers, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Wilt u weten hoe u de EHBO middelen uit de EHBO koffer moet toepassen ?
Volg dan onze BHV of EHBO cursus.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren