Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

GROOTHANDEL BHV

Voor BHV instructeurs, BHV bedrijven kunnen we alle les,- en leermiddelen of oefen brandblussers leveren om de praktijklessen te verzorgen. Wij hebben een breed programma aan oefen brandblussers en les,- en leermiddelen beschikbaar. Deze zijn zowel in de losse verhuur leverbaar als  in verschillende aanhangers of een mobile trainings trailer. Al onze verhuur middelen zijn vrij van reclame en hebben een neutrale uitstraling. Wilt u daarnaast uw klanten een full service aan kunnen bieden dan kunnen wij eventueel alle veiligheidsmiddelen leveren zoals; brandblussers, brandslanghaspels, EHBO koffers, droge blusleidingen en noodverlichting. Daarnaast kunnen we ook het onderhoud aan deze middelen verzorgen. 

Verhuur BHV Middelen voor de praktijk lessen

Wij kunnen o.a. de volgende les middelen leveren voor de BHV cursussen; 

 • Oefen CO2, poeder en schuimblussers 
 • Gasbakken
 • Vuurkorven gas en hout gestookt
 • Brandpopen 
 • Set vlam in de pan
 • Set vlam in de pan (DEMO met echt vet)
 • Elektriciteitsbrand 
 • Ontploffen van een haarlakbusje
 • Oefen AED's
 • Reanimatie poppen
 • Verbandmiddelen

Verhuur aanhangers en mobiele trainings trailer

Naast de losse verhuur kunnen wij ook verschillend ingerichte aanhangers aanbieden compleet met oefenblussers, brandslanghaspel en alle les en leermiddelen. In onze mobiele trainings trailer kunnen praktijk situaties worden gesimuleerd en leert de cursist hiernaar te handelen. Indien gewenst kunnen wij de aanhangers ook bezorgen, alles klaarzetten en na gebruik weer opruimen.

Verhuur oefen en training brandblussers

Wij leveren voor trainingen oefen CO2 blussers, poederblussers en schuimblussers voor de BHV praktijklessen. Wij kunnen eventueel ook de oefen brandblussers ook middels een ruilsysteem leveren waarbij u een aantal oefen brandblussers in bruikleen krijgt. Wordt de voorraad te laag dan komen we de blussers bij u wisselen. Heeft u eigen oefen CO2 blussers, poederblussers of schuimblussers dan kunnen wij die weer voor u vullen.

Onderhoud

Wij kunnen bij uw klanten eventueel ook het onderhoud uitvoeren aan de brandblussers, EHBO koffers, droge blusleidingen, en vluchtwegaanduidingen. Zo kunt u uw klanten een totaal pakket aandienden. Dit doen we discreet waarbij we geen reclame maken voor ons bedrijf of diensten. Ook kunnen we bijna alles voor de BHV organisatie leveren. Indien gewenst kunnen we rechtstreeks aan uw klanten leveren waarbij we gebruikmaken van uw briefpapier of logo. De facturatie vindt altijd aan u plaats, waarbij u uw eigen prijs kunt bepalen.

Contact

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen beteken, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Bradveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Bent u beginnend BHV instructeur en wilt u graag advies?
Maak een afspraak en laat u vrijblijvend voor lichten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren