Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

EHBO OPLEIDING

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze EHBO opleidingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

EHBO opleiding

Tijdens de EHBO opleiding leert de cursist om efficiënt en doortastend op te treden. Daarnaast worden verschillende manieren aangeleerd hoe medische hulp kan worden verleend tot de hulpdiensten ter plaatse zijn. Door de theorie en praktijk oefeningen heeft de EHBO opleiding een bredere basis dan het levensreddend handelen van de BHV basis opleiding. De opleiding wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De opleidingsduur is 3 dagen of 6 dagdelen. Het praktijk examen wordt afgenomen door een medisch docent, een instructeur EHBO en een lotus. Bij het examen dient de cursist bij verschillende casussen een goede behandeling toe te passen om de lotus te behandelen. De geldigheidsduur van het EHBO diploma is 2 jaar en is officieel erkend door het Oranje Kruis. 

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de EHBO opleiding kunnen wij ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV
  • Ploegleider
  • Hoofd BHV of Coördinator BHV
  • VCA

Contact

Wilt u meer weten over onze EHBO opleidingen of herhalingscursussen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren