Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VCA VOL

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze VCA opleidingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

VCA VOL opleiding

De ARBO wet stelt werkgevers verplicht te zorgen voor de veiligheid van derde die zich binnen het bedrijf bevinden. Uw opdrachtgevers kunnen daarom eisen dat uw personeelde in het bezit is van het VCA diploma. Voor leidinggevende kunnen ze eisen dat deze in het bezit zijn van het diploma VCA voor operationeel leidinggevende. Leidinggevende leren zo hoe de veiligheidselementen ingepast kunnen deze overdragen aan de werknemers. De opleidingsduur is 1 of 2 dagen. Tijdens de opleiding wordt ingegaan op de door de Stichting Samenwerken voor veiligheid verplicht gestelde onderwerpen. Het schriftelijk examen valt onder de NEN EN 45013, duurt 105 minuten en bevat 70 vragen. De geldigheidsduur van het diploma VCA VOL is 10 jaar.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan. 

Andere cursussen

Naast de VCA VOL opleiding kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV
  • Ploegleider
  • Hoofd BHV of Coördinator BHV
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze VCA opleidingen of wilt u vrijblijvend een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren