Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

CURSUS KLEINE BLUSMIDDELEN

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze cursus kleine blusmiddelen kan zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze cursussen en opleidingen. 

Cursus kleine blusmiddelen

Naast opgeleide BHV’ers kan het handig zijn om ook andere werknemers op te leiden in het gebruik en omgaan met kleine blusmiddelen. Bijvoorbeeld de mensen in een werkplaats, in de buitendienst, op een bouwplaats of de werknemers die werkzaam zijn bij een brandgevaarlijke werkplek. Tijdens de cursus leert de cursist de basis beginselen van brand, leert men bij welke brand welke brandblusser gebruikt dient te worden en in het praktijkdeel leert de cursist ook daadwerkelijk om het blusmiddel te hanteren om zo een echte brand te blussen. Ook kan in de cursus de werking van het brandslanghaspel worden beoefend. Omdat wij voorstander zijn van maatwerk kijken we vooraf met u hoe we de cursus het best kunnen afstemmen op de werksituatie van de cursisten. Na afloop krijgt de cursist een bewijs van deelname. De cursusduur is ongeveer 1 ½ uur.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere Cursussen

Naast de BHV opleidingen en herhalingen kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen; 

  • BHV
  • Ploegleider
  • Hoofd BHV of coördinator BHV
  • VCA 
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze cursus kleine blusmiddelen of wilt u vrijblijvend een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren