Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERHUUR EHBO KOFFERS

Organiseert u een feest, (sport) evenement of een festival dan stellen de gemeente of brandweer vaak extra eisen aan de (brand)veiligheid. Vaak worden hiervoor grote tenten, sporthallen, leegstaande gebouwen of fabriekshallen gebruikt. Deze zijn hier niet voor ontworpen en vaak hangen er de verkeerde of te weinig brandblussers, is er geen EHBO koffer of AED aanwezig en ontbreekt de noodverlichting of vluchtwegaanduiding.

Bravo Brandveiligheid verhuurd o.a. brandblussers, EHBO koffers, AED’s, noodverlichting en vluchtwegaanduidingen.

Welke EHBO koffers leveren wij?

Wij kunnen de volgende EHBO koffers leveren; 

  • EHBO koffer inhoud type A
  • EHBO rugzak inhoud type A
  • EHBO rugzak inhoud type A inclusief AED
  • EHBO koffer type B
  • EHBO rugzak type B
  • Veiligheidshesje met opdruk EHBO, BHV, ontruimer

Alle verhuurde EHBO koffers zijn verzegeld en onderhouden volgens de gelden normen en voorschriften van de leverancier. Huren kan al vanaf 1 dag. Wilt u EHBO koffers voor een langere termijn huren dan kan het voordeliger zijn om deze te lease.

Prijsindicatie

Onderstaand een prijsindicatie voor het huren van EHBO koffers. Via onze transport service is het mogelijk door heel Nederland de EHBO koffers te leveren en weer op te halen. Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten. Dit zijn de prijzen voor een enkele EHBO koffer. Voor grotere aantallen of het huren van brandblussers of AED's maken we voor u een passende offerte.

Per dag Per weekend Per week
EHBO koffer Type A € 6,50 € 8,50 € 11,50
EHBO rugzak Type A € 6,50 € 8,50 € 11,50
EHBO rugzak met AED € 32,50 € 42,50 € 62,50
Hesje opdruk EHBO € 0,50 € 0,75 € 1,50

EHBO'ers of brandwachten

Heeft u voor uw feest, evenement of festival ook EHBO´ers of brandwachten nodig dan kunnen wij die leveren. Onze EHBO´ers zijn in het bezit van het EHBO diploma en hebben ruime ervaring en kennis opgedaan. Onze brandwachten zijn in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht en hebben ruime ervaring en kennis opgedaan binnen de brandweer.

Wat leveren wij nog meer voor uw evenement

Wij kunnen ook brandblussers, noodverlichting, (verlichte) vluchtwegaanduidingen en alle denkbare BHV producten leveren. 

Contact

Wilt u meer weten over de verhuur van EHBO koffers, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via ons contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren