Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

CURSUS HOOFD BHV

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook  trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze opleiding Hoofd BHV of Coördinator BHV kan zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze opleidingen en cursussen.

Cursus Hoofd BHV of coördinator BHV

Het Hoofd BHV houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de BHV. Hij voert de BHV taken uit die wettelijk aan de werkgever zijn opgedragen zoals het opzettende van de BHV organisatie, opleiden en trainen van de BHV’ers en de communicatie tussen de BHV’ers en werkgever. Bij een kleine BHV organisatie kan de Ploegleider BHV deze taak ook op zich nemen. Er zijn geen opleidingseisen om aan de cursus HBHV te kunnen deelnemen. De opleidingsduur is 4 dagen. Tussen de 3de en 4de dag zit een periode van 10 tot 16 weken. In deze weken dient de cursist een opdracht uit te werken. Dit wordt op de 4de dag gepresenteerd en volgt er een schriftelijk examen. De studiebelasting voor de eind opdracht bedraagt ongeveer 60 tot 80 uur.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de Hoofd BHV opleiding kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • BHV
  • Ploegleider
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze Hoofd BHV of coördinator BHV opleiding of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren