Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ONDERHOUD BRANDBLUSSER

Wanneer er in uw gebouw brandblussers aanwezig zijn dienen deze ook onderhouden te worden.
Het laten onderhoud van de brandblussers wordt o.a. voorschreven vanuit het bouwbesluit, de ARBO wet, de Wet Milieubeheer of de brandverzekering. Bravo Brandveiligheid is een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf en voert onderhoud aan brandblussers uit conform de NEN 2559 en de onderhoudsinstructies van de fabrikanten.

Welke brandblussers kunnen we onderhouden

Naast ons eigen merk brandblussers kunnen we ook alle andere merken en type brandblussers van andere leveranciers en fabrikanten onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan CO2, poeder, schuim en vet brandblussers. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de NEN 2559 en de onderhoudsinstructies van de leverancier of fabrikant. Jaarlijks worden de brandblussers onderhouden en afhankelijk van de soort blusstof wordt de brandblusser elke 5 jaar uitgebreid onderhouden en elke 10 jaar gereviseerd. Hierbij wordt ook de blusstof vervangen. CO2 blussers worden elke 10 jaar opnieuw afgeperst omdat dit drukvaten zijn. Doordat onze monteurs breed zijn opgeleid kunnen wij ook uw brandslanghaspels, EHBO koffers, noodverlichting en droge blusleidingen onderhouden. Hiervoor beschikken we over een landelijk dekkend netwerk.

Lease brandblussers

Naast de verkoop en het onderhouden van brandblussers kunt u uw brandblussers ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser. Alle kosten voor het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof en de revisie zijn inbegrepen in het lease bedrag. Uw heeft alleen extra kosten voor het opnieuw laten vullen als u de brandblusser heeft gebruikt. Ook EHBO koffers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Onze onderhoudsmonteurs

Onze onderhoudsmonteurs zijn allemaal in het bezit van het REOB diploma kleine blusmiddelen en worden verplicht jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast hebben zij ook het VCA diploma in bezit. Zo is de kwaliteit van het onderhoud geborgd. Tijdens de controle onderhouden onze monteurs niet alleen de brandblussers, ze kijken ook actief mee naar de brandveiligheid in het algemeen.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhouden van brandblussers, wilt u advies of een offerte ?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Wilt u weten hoe u een brandblusser moet bedienen of hoe u een brand moet blussen ?
Volg dan onze BHV cursus of cursus kleine blusmiddelen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren