Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

COLLECTIEVE INKOOP

Bravo Brandveiligheid voert onderhoud uit aan alle merken en type brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting, EHBO koffers en AED’s. Ook uw evacuatie stoelen kunt u via ons laten onderhouden. Voor inkooporganisaties, franchise organisaties, VvE's e.d. is het ook mogelijk om veiligheidsmiddelen of het onderhoud collectief in te kopen of te lease.

Lease

Door collectieve inkoop kunnen wij efficiënter werken waardoor u minder kosten heeft bij de inkoop van onze producten of diensten. Als er in grote volumes wordt ingekocht blijven uw en ook onze kosten laag. Door collectieve inkoop kunnen wij voordelig uw brandblussers, EHBO koffers of AED's leveren in de lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een brandblusser, EHBO koffer of AED. Al het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof , de revisie, vervangen van EHBO middelen en elektrodes en batterijen voor de AED is inbegrepen in het lease bedrag. Ook voor de lease kunt u gebruik maken van collectieve inkoop en zo profiteren van scherpe tarieven en prijzen. Alle bij het inkoop collectief  aangesloten vestigingen, bedrijven, verenigingen of stichtingen kunnen zo profiteren van lagere prijzen.

Verkoop

Naast de lease kunt u door collectieve inkoop bij ons ook uw brandblussers, EHBO koffers, AED's en andere veiligheidsmiddelen voordelig inkopen. Voor alle aangesloten vestigingen, bedrijven, verenigingen of stichtingen kunnen we gereduceerde tarieven aanbieden. Ook voor het onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunt u bij ons terecht voor collectieven inkoop

Contact

Wilt u meer weten over collectieve inkoop, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren