Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ADVIES & DIENSTEN

De BHV is georganiseerd, de BHV’ers zijn opgeleid, de veiligheidsmiddelen zijn aangeschaft en deze worden ook onderhouden, alles is dus goed geregeld. Toch kan het een keer misgaan of kan er door omstandigheden in de buurt een ontruiming noodzakelijk zijn. Het is dan van belang dat u, uw medewerkers, bezoekers en klanten zo snel en veilig mogelijk het gebouw kunnen verlaten.

Ontruimingsplannen

Ondanks voorzorgsmaatregelen, een goede voorbereiding en een getrainde BHV-organisatie kan het een keer voorkomen dat het bouwwerk ontruimt dient te worden. Een ontruiming is geregeld in het ontruimingsplan. Zo weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht. Wij kunnen voor u het ontruimingsplan maken zodat de BHV'ers weten wat er moet gebeuren evenals de bijbehorende ontruimingsplattegronden.

Ontruimingsoefening

Als het ontruimingsplan klaar is, is het van belang dat de BHV’ers weten wat ze moeten doen in geval van een ontruiming. Het plan zal in de praktijk uitgevoerd moeten worden. Bravo Brandveiligheid presenteert het ontruimingsplan aan de BHV'ers en kan daarna voor u ook de ontruimingsoefening begeleiden, evalueren en hier een verslag van maken. 

Advies

Wij kunnen u ook advies geven over brandveiligheid. We voeren hiervoor een gebouwscan uit om te kijken hoe het er met de brandveiligheid voor staat. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage over de brandveiligheid in uw gebouw.

Brandwacht service

Is uw brandmeldcentrale uitgevallen of (gedeeltelijk) buiten gebruik door werkzaamheden of vinden er brandgevaarlijke werkzaamheden plaats, dan kunnen wij een brandwacht leveren die de situatie in de gaten houdt. Ook bij evenementen kan de gemeente of brandweer brandwachten verplicht stellen. Onze brandwachten zijn minimaal in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht en hebben ruime kennis en ervaring binnen een brandweerorganisatie opgedaan.

Groothandel voor BHV-instructeurs en bedrijven

Als BHV-instructeur of bedrijf kunt u bij ons alle benodigde les en leermiddelen huren voor een BHV-opleiding of herhaling. Voor de training kunnen we ook de CO2, schuim en poederblussers leveren. Al deze middelen kunnen los gehuurd worden, maar we hebben ook verschilleden aanhangers en een Mobiele Trainings Trailer in de verhuur beschikbaar. Deze zijn niet voorzien van bedrijfsreclame en hebben een neutrale uitstraling. Ook voor de EHBO opleidingen of de BHV LRH kunnen wij alle middelen leveren die u nodig heeft. Wilt u voor uw klant een totaalpakket kunnen aanbieden dan kunnen wij ook het onderhoud van de brandblussers, EHBO koffers en noodverlichting voor u uitvoeren. Hierin werken we zeer discreet en maken geen reclame voor ons bedrijf of voor onze diensten.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via ons contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren