Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BHV OPLEIDING

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Onze BHV opleidingen en BHV herhalingen kunnen zowel in  compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze cursussen en opleidingen. De BHV opleiding is gecertificeerd door het NIBHV.

BHV Basis opleidingen

De BHV Basis Opleiding bestaat uit 2 onderdelen, levensreddend handelen en brand en ontruiming. Bij levensreddend handelen wordt de cursist geleerd de situatie in te schatten, het slachtoffer gerust te stellen, eerste hulp te verlenen en te alarmeren. Bij brand en ontruiming leert de cursist alles over kleine blusmiddelen, deze te gebruiken, de preventieve voorzieningen in een gebouw herkennen en leert de cursist hoe een gebouw ontruimt moet worden. De cursus is verdeeld over 2 dagen van 8 lesuren met aan het einde van elke dag een examen. Ook is het mogelijk om elearning te volgen. De cursist rond zelf de theorie af via een boek of de computer en op de praktijk dag laat de cursist de handelingen voor LRH en brand en ontruiming ter toetsing aan de examinator zien. Aansluitend volgt het theorie examen. Als men slaagt voor beide onderdelen krijgt de cursist het NIBHV BHV diploma. Indien de cursist in het bezit is van een EHBO diploma kan vrijstelling worden verkregen voor het onderdeel levensreddend handelen.

Onze instructeurs

Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs die zijn gecertificeerd en erkend door het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), het Oranje Kruis en de Nederlandse Hartstichting. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan.

Andere cursussen

Naast de BHV opleidingen en herhalingen kunnen wij o.a. ook de volgende opleidingen verzorgen;

  • Ploegleider
  • Hoofd BHV of coördinator BHV
  • VCA
  • EHBO

Contact

Wilt u meer weten over onze BHV opleidingen en herhalingen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren