Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERHUUR OEFEN BRANDBLUSSERS

Voor BHV instructeurs, BHV bedrijven of bedrijven en instellingen die zelf de BHV organiseren, kunnen we alle les,- en leermiddelen en training brandblussers leveren om de praktijklessen te verzorgen. Wij hebben een breed verhuur programma aan oefen CO2, poeder en schuim brandblussers, les en leermiddelen beschikbaar. Deze zijn zowel in de losse verhuur leverbaar als in verschillende aanhangers of een Mobiele Training Trailer. Deze zijn geheel vrij van bedrijfsreclame enhebben een neutrale uitstraling.

Welke oefen brandblussers leveren we

Wij verhuren de volgende training brandblussers;

  • 5 kilo CO2 blussers 
  • 6 kilo poeder blussers
  • 6 liter schuimblussers 

Ruilsysteem oefen brandblussers

Naast het eenmalig gebruiken van training brandblussers kunnen we ook een omruil service voor de training brandblussers aanbieden. Hierbij krijgt u een voorraad training brandblusser in bruikleen, afgestemd op uw verbruik. Als de brandblussers leeg zijn of de voorraad volle blussers wordt te laag, worden de lege brandblussers weer omgeruild voor volle. Zo grijpt u nooit mis.

Eigen oefen brandblussers

Maakt u gebruik van uw eigen training brandblussers, dan kunnen we deze voor u vullen. U kunt deze bij ons brengen maar eventueel is het ook mogelijk om de blussers te laten ophalen en als ze vol zijn weer te laten bezorgen.

Contact

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen beteken, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Bent u beginnend BHV instructeur en wilt u advies ?
Maak een afspraak en laat u vrijblijvend voor lichten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren