Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERKOOP BRANDBLUSSERS

Vanuit het bouwbesluit, de ARBO wet of de brandverzekering kan er een eis zijn dat u brandblussers in uw gebouw moet hebben. Bravo Brandveiligheid levert CO2, poeder, schuim en vet brandblussers onder ons eigen label. Ook voor de projectering van brandblussers volgens de NEN 4001 kunt u bij ons terecht. Tijdens een bezoek aan uw locatie bekijken we hoeveel en welke soort brandblussers u voor welke ruimte en voor welk risico nodig heeft.

Welke brandblussers leveren wij

Wij kunnen de volgende brandblussers leveren; 

  • 2 en 5 kilo CO2 blussers
  • 12 kilo metaal brandblussers 
  • 1, 2, 3, 6, 9 en 12 kilo poeder blussers
  • 50 kilo poeder bluswagens
  • 2, 6 en 9 liter schuimblussers
  • 50 liter schuim bluswagens
  • 2 en 6 liter vetblussers
  • 2 en 6 liter vorstvrije schuimblusser (tot -30 graden)
  • Sprayblussers (Alleen voor thuis gebruik of projectering naast de gewone blusmiddelen)

Al onze brandblussers zijn getest, gecertificeerd en geproduceerd conform de EN-3. Onze schuimblussers zijn voorzien van het milieuvriendelijke ECOfex schuim. Bij aanschaf van een nieuwe brandblusser kunnen we uw oude brandblusser voor u afvoeren.

Projecteren brandblussers

Brandblussers worden geprojecteerd conform de NEN 4001. Daarin wordt gekeken naar o.a.  oppervlakte, loopafstanden en brandrisico's. Onze medewerkers zijn ervoor opgeleid om conform deze norm naar uw gebouw en de brandrisico’s te kijken. Bij een bezoek aan uw gebouw kijken we aan de hand van de NEN 4001 welke brandblussers u waar en voor welk risico nodig heeft.

Onderhoud brandblussers

Wij zijn een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf. Naast het verkopen van brandblussers kunnen wij deze ook onderhouden. Naast het onderhouden van ons eigen merk brandblussers kunnen wij elk merk en type brandblusser onderhouden. Ook voor het onderhoud van brandslanghaspels, droge blusleidingen, EHBO koffers en noodverlichting kunt u bij ons terecht.

Lease brandblussers

Naast de verkoop en het onderhouden van brandblussers kunt u uw brandblussers ook lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een onderhouden brandblusser. Al het voorgeschreven onderhoud en het eventueel 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof is inbegrepen. Uw heeft alleen extra kosten als u de brandblusser heeft gebruikt of bij verwijtbare schade. Dan wordt de brandblusser weer gebruiksklaar gemaakt en voorzien van een nieuwe vulling. Ook EHBO koffers en AED’s kunnen wij aanbieden in de lease.

Contact

Wilt u meer weten over onze brandblussers, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Wilt u weten hoe u een brandblusser bediend of hoe u een brand moet blussen ?
Volg dan onze BHV cursus of cursus kleine blusmiddelen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren