Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERHUUR AED'S

Organiseert u een feest, (sport) evenement of een festival dan stellen de gemeente of brandweer vaak extra eisen aan de (brand)veiligheid. Vaak worden hiervoor grote tenten, sporthallen, leegstaande gebouwen of fabriekshallen gebruikt. Deze zijn hier niet voor ontworpen en vaak hangen er de verkeerde of te weinig brandblussers, is er geen EHBO koffer of AED aanwezig en ontbreekt de noodverlichting of vluchtwegaanduiding.

Bravo Brandveiligheid verhuurd o.a. brandblussers, EHBO koffers, AED’s, noodverlichting en vluchtwegaanduidingen.

Welke AED's verhuren wij?

Wij verhuren de volgende AED’s; 

  • Philips Heart start AED 
  • EHBO rugzak inclusief AED
  • Pictogram AED
  • Veiligheidshesje met opdruk EHBO, BHV, ontruimer 

Alle verhuurde AED’s zijn onderhouden volgens de gelden normen en voorschriften van de fabrikant of leverancier. Huren kan al vanaf 1 dag. Wilt u AED's voor een langere termijn huren dan kan het voordeliger zijn om te lease.

Prijsindicatie

Onderstaand een prijsindicatie voor het huren van AED's. Via onze transport service is het mogelijk door heel Nederland de AED's te leveren en weer op te halen. Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten. Dit zijn de prijzen voor een enkele AED. Voor grotere aantallen of het huren van brandblussers en EHBO koffers maken we voor u een passende offerte.

Per dag Per weekend Per week
Philips HS1 AED € 29,50 € 39,50 € 59,50
EHBO rugzak met AED € 32,50 € 42,50 € 62,50
Hesje opdruk EHBO € 0,50 € 0,75 € 1,50

EHBO service

Heeft u voor uw feest, evenement of festival ook EHBO´ers nodig dan kunnen wij die leveren. Onze EHBO´ers zijn in het bezit van het EHBO diploma en hebben ruime ervaring en kennis opgedaan.

Wat leveren wij nog meer voor uw evenement

Wij kunnen ook brandblussers, EHBO koffers, noodverlichting, (verlichte) vluchtwegaanduidingen en alle denkbare BHV producten leveren. Ook brandwachten hebben wij beschikbaar. 

Contact

Wilt u meer weten over de verhuur van onze AED’s, wilt u advies of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren